Kontakt og booking:

tlf. 26 546 246

info@trio-gente.dk

www.trio-gente.dk

Trio Gente

Trio Gente spiller klassisk musik og folkemusik med kammermusikalsk tilgang – i kulturhuse, sognegårde, herregårde/slotte, kirker, biblioteker, gallerier, i fri luft – og hvor der ellers ønskes vor medvirken.

Instrumenterne: Vore instrumenter er spændende og sammensætningen er varieret  og farverig: Tværfløjte/blokfløjte/tinwhistle, nyckelharpe, harpe, harmonium, guitar og forskellige rytmeinstrumenter – ikke ved hver koncert – men efter musikkens art.

Også JULEKONCERT

 

Musikerne i Trio Gente:

Line G. Nørgaard på fløjter – tværfløjter (-i C og G) og blokfløjte. Line er uddannet ved Nordjysk Musikkonservatorium og er en aktiv musiklærer ved forskellige musikskoler i Nordjylland.

Freddy Samsing på Nyckelharpe. Freddy er uddannet ved Det Fynske Musikkonservatorium og Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og var senere lærer ved disse konservatorier. Senere lærer v. Nordjysk Musikkonservatorium i ca. 20 år.

Ivan Olsen på guitar. Ivan er uddannet som klassisk guitarist ved Nordjysk Musikkonservatorium. – Herfra har Ivan også en uddannelse som komponist. Senere studier ved Högskolan för scen och musik vid Göteborgs Universitet. Ivan har siden 2000 arbejdet som guitarlærer ved musikskolen i Hjørring Kommune, hvor han var med til at oprette talentklassen, hvor han varetager undervisningen i teori, hørelære og musikformidling.