Kontakt og booking:

skottmorten@gmail.com

mob: 30524815

 

Tono Humano

TONO HUMANO præsenterer musik, der udstråler og beskriver glæde, vrede, vilje, humor, bøn, sorg og kærlighed.

TONO HUMANO er lyden af det levede liv i barokken præsenteret i et ensemble, der tager lytteren med på en rejse til alle hjørner af perioden fra 1600 til 1750: Elegant, dansant og velklingende musik fra Tyskland, Frankrig, Spanien, England og Italien. Fra tidlige spanske satser med tydelige aftryk fra folkelig musik til periodens kulmination med de største mestre i højbarokken, Bach og Händel. TONO HUMANO spiller på originalinstrumenter med stor indlevelse og respekt for periodens forskellige karaktertræk.

Pris 10.000 kr.

Kontakt: skottmorten@gmail.com mob: 30524815

 

Eline Denice Risager har studeret i Aalborg, Malmø og København med debut fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Ansat på Det Ny Teater fra 1998-2003 hvor hun bl.a. kunne opleves i My Fair Lady og i rollen som Mm Giry i The Phantom of the Opera. Fastansat i Den Jyske Operas Kor i 2003.
Har været solist med Coco, Aarhus Symfoniorkester, Randers Kammerorkester, Det Jyske Ensemble og Den Jyske Sinfonietta. På den Jyske Opera kan nævnes roller som Siebel i Faust, Flora Bervoix i La Traviata, Prinsesse Miamaja i Jul På Slottet, Barbarina I Figaros Bryllup, Varvara i Katja Kabanova. Kurser i ind og udland med bl.a. Helmut Deutsch, Roger Vignoles, Rudolf Jansen og Dame Margaret Price.

Dorte Rolff-Petersen er en erfaren kammermusiker i det Aarhusianske musikliv: Medstifter af gruppen “Baroquearos” – men spillede inden da i mange andre sammenhænge: Kassandra Strygekvartet, Randers Kammerorkester, Sønderjyllands symfoniorkester, Aarhus Symfoniorkester, medvirkede som musiker og aktør i teatermusik på Aarhus Teater, Teater Filuren, mm.
Dorte er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium, hvor hun studerede hos prof Asger Lund Christiansen.
Dorte er også cellolærer på Aarhus Musikskole, hvor hun har opbygget en stærk tradition indenfor Cello-suzuki-undervisningen: feks initieret festivalen “AARHUS CELLO EXPO”.
Dorte er certificeret ”Suzuki Teacher Trainer” – hvorved hun sætter sit aftryk hos den unge generation af cellister.

Morten Skott  er uddannet solist fra Det Jyske Musikkonservatorium hos Leif Christensen med efterfølgende kurser i Spanien hos bl.a. David Russell, José Tomas og Manuel Barrueco.

Han optræder som solist og med kammermusik i barokensemblerne Saltarello og Tono Humano. Med Den Danske Guitarduo har han udgivet tre anmelderroste CD er og indspillet musik til dokumentarprogrammer DR. Morten Skott er og aktiv med elguitar i konceptorkestret Booze Brothers og underviser på Aarhus Musikskole, MGK og Det Jyske Musikkonservatorium.

Jytte Kusk, blokfløjtenist, er uddannet fra Det Fynske Musikkonservatorium ved Ulla Wijk og den hollandske blokfløjtenist Paul Nauta. Efterfølgende studier i Holland hos Jeanette van Wingerden og Bart Kuijken.
Hun har været ansat ved Det Fynske Musikkonservatorium som underviser i blokfløjte, consort og kammermusik. Har været ansat ved Aarhus Musikskole og stifter og leder af Midtfyns Consort . Har været ansat ved H. C. Andersens Teaterskole for børn.
Har indenfor det pædagogiske område forfattet og udgivet 5 lærebøger i blokfløjtespil
I sit kunstneriske virke har Jytte Kusk været solist med Odense Symfoniorkester, spillet i Aarhus Bach- Orkester og arbejder nu som freelance musiker.
Er blokfløjtenist i Trio Moresca og Ensemble Saltarello