Kontakt og booking:

Janne Fredens

Mobil 26172192

jfredens@gmail.com

Janne Fredens

Cellisten Janne Fredens er en af de mest efterspurgte kammermusikere i Danmark. Hun er solocellist i Randers Kammerensemble og er bosat i Aarhus. Med sin klavertrio, Jalina Trio, har hun optrådt over det meste af verden, bla. i Carnegie Hall, New York og er hyppigt blevet transmitteret i radio og tv. De modtog begejstrede anmeldelser i så prestigefyldte musikmagasiner som ”The Strad” og ”Fanfare Magazine” for deres CD med klavertrioer af Mendelssohn og Brahms. Indspilningen blev desuden tildelt P2-Prisen for bedste kammermusikudgivelse. 

Hun er uddannet i Aarhus, Prag og Stockholm afsluttende med solistklasse fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. I sin anmeldelse af debutkoncerten, skrev Politiken: ”Mod og musikerhjerte (…) Ingen tvivl om, at vi i Janne Fredens oplever et nyt centralt navn blomstre frem i danske musikliv”.

Janne Fredens har stor erfaring med at spille solokoncerter i kirker over hele landet, og præsenterer meget gerne værkerne på en lettilgængelig måde.

 

 

  1. Bach for solo cello

 

Suiterne af Johann Sebastian Bach hører til musikhistoriens ubestridte mesterværker – og i et kirkerum kommer de virkelig til deres ret. Cellosuiterne er meget forskellige i deres karakter, og de supplerer hinanden virkelig godt på et koncertprogram. Hvis det ønskes, introducerer Janne Fredens gerne værkerne.

(ca. 60 min. Honorar: 5.000 + transport)

  1. Cello og klaver

Janne Fredens spiller også gerne med pianisten Søren Rastogi. Han har optrådt som solist med de fleste af landets symfoniorkestre og er også en meget aktiv kammermusiker. Sammen præsenterer de mesterlige sonater af komponister som Beethoven, Brahms, Franck og Debussy. Værkerne introduceres levende med et historisk og personligt perspektiv.

(ca. 60-80 min. Honorar: 8.000 + transport)