Kontakt og booking:

Irene Becker, mob 31694373

eller e-mail: irene@irenebecker.com

www.irenebecker.com

Irene Becker – I Mørkets Stjernegnist

”I Mørkets Stjernegnist” (varighed ca 45): Tekst Paul Christian Arnbak, musik: Irene Becker

1. Roskilde Domkirkes Pigekor og Trioen Dørge Becker Carlsen  opfører ”I Mørkets Stjernegnist” (varighed ca 45)

Irene Becker: keyboard

Morten Carlsen: taragot, tenorsax

Pierre Dørge: guitar

Christa Brix Hauser: dirigent

I Mørkets Stjernegnist er skrevet til Roskilde Domkirkes Pigekor og Trioen Dørge Becker Carlsen med støtte fra Statens Kunstfond.  Dørge Becker Carlsen Trioen er kendt fra det internationalt anerkendte New Jungle Orchestra, som i mange år har turneret verden rundt og eksperimenteret med jazz- og verdensmusik.”I Mørkets Stjernegnist” blev uropført i Roskilde Domkirke i 2014 under ledelse af Christa Brix Hauser og er blevet indspillet på CD, som udkom august 2015.

 

2.Et lokalt kor opfører sammen med Trioen Dørge Becker Carlsen ”I Mørkets Stjernegnist” – eller udvalgte satser.

Noderne og CDen kan rekvireres ved henvendelse til Irene Becker og værket kan opføres af et lokalt kor i tæt samarbejde med  musikerne fra Dørge Becker Carlsen. Kan evt kombineres med en afdeling med trioen alene.

Trioen akkompagnerer de fleste af satserne og binder satserne sammen med improvisationer. I nogle af satserne har det ungarske folkemusikinstrument – taragotten – en vigtig rolle. Morten Carlsens sjældne 100 år gamle træblæse-instrument er en mellemting mellem en klarinet og en sopransaxofon.

I andre satser træder en solist fra koret frem akkompagneret af svævende, smukke og skæve klange fra koret. Man kan både ane en inspiration fra den bulgarske korsang med tætte klange og skæve taktarter – og et nordisk islæt noget lyst og melodisk bevægende sig over en drone. Trioen vil dels improvisere mellem satserne og dels i selve satserne, mens korsangerne danner en baggrund af individuelle klang-improvisationer.

Kontakt og booking: Irene Becker, mob 31694373

Eller email: irene@irenebecker.com

www.irenebecker.com

Johannes Døber skreg sin nød

by Irene Becker med Roskilde Domkirkes Pigekor + Dørge Becker Carlsen

Tanker der citrer (udpluk)

by Irene Becker med Roskilde Domkirkes Pigekor + Dørge Becker Carlsen