Kontakt og booking:

Irene Becker, mob 31694373

eller e-mail: irene@irenebecker.com

www.irenebecker.com

Dørge Becker Carlsen Trio

Pierre Dørge (guitar) Irene Becker (piano/keyb) og Morten Carlsen (taragot, tenorsax) holder meget af at spille kirkekoncerter og har gjort det i mange år.
Til koncerten vil musikerne øse ud af deres musikalske univers – med kompositioner og improvisationer i egen Dørge-Becker-Carlsen-stil i tæt og intimt sammenspil, som f.eks. i Carl Nielsens smukke salme ”Det Koster Ej for Megen Strid”, ”…der bliver forløst gåsehudsfremkaldende smukt. – …Verdensmusik med jazzet elegance” (anm. af Bent Stenbakken, Nordjyske).

Citat fra Tore Mortensens anmedelse i Nordjyske 1.aug 2023: KIRKEMUSIK FRA VERDENSALTET: ”… “Det hele sker ubesværet – som en leg – for musikken er leg og improvisation over en fast form, så den hver gang lyder frisk og mirakuløs smuk. Også fordi trioen er mestre i at ’læse’ et koncertrums akustik og tilpasse musikken derefter….. Trioens musik er om noget kosmopolitisk og kender ikke til genremæssige grænser. På samme måde er Dørge-Becker-Carlsen selv kosmopolitter, der har spillet såvel på Knitting Factory i New York, HotHouse i Chicago og ”Den danske smørrebrødsforretning” i Reykjavik. “
CD’en Dørge Becker Carlsen: ”The Skagen Concert” (TUTL HJF 186) er optaget i Skagen Kirke. Den kan rekvireres ved henvendelse.

Trioen har også sammen med Roskilde Domkirkes Pigekor opført Irene Beckers værk ”I Mørkets Stjernegnist” (45 minutter) , som kan høres på CDen ”I Mørkets Stjernegnist (Gateway).
Værket kan opføres med Trioen + Roskilde Domkirkes Pigekor eller med et lokalt kor i tæt samarbejde med Trioen. Noder og CD med musikken kan rekvireres ved henvendelse til Irene Becker. 

Kontakt og booking: Irene Becker, mob 31694373

eller e-mail: irene@irenebecker.com

www.irenebecker.com

"Det koster ej for megen strid"

med Dørge Becker Carlsen

"Tanker der Sitrer"

med Roskilde Domkirkes Pigekor + Dørge Becker Carlsen